Tjenester

Alt text

Harlemgruppen er et fullt integrert handelsselskap som tilbyr en rekke produkter og løsninger innenfor råvaresektoren, næringsmiddelindustrien og dagligvarehandelen.

Vi har en produktportefølje på over 800 produkter, håndterer over 300.000 tonn varer årlig, og har agenturer for en rekke verdensomspennende selskaper.

Våre tjenester inkluderer:

  • Råvareimport
  • Råvarekunnskap
  • Markedskunnskap
  • Produktutvikling
  • Pakking
  • Logistikkløsninger

Dagligvare Med god kjennskap til markedsetterspørsel- og trender, og ikke minst høy tillit fra våre kunder og samarbeidspartnere, er vi i stand til å plassere produkter i rett distribusjonskanal til rett tid. Vi har spisskompetanse på handel i det internasjonale markedet, og våre mange sertifiseringer gjør oss til en foretrukket samarbeidspartner.

Internasjonale varemerker Harlemgruppen importerer og distribuerer en rekke internasjonale varemerker til det Nordiske markedet. Ta kontakt dersom du eier et varemerke av kvalitet, og er på jakt etter en representant i Norge.

Egne varemerker Harlemgruppen produserer og håndterer også egne varemerker (private label). Vi tilbyr fleksible løsninger for innpakning, vekt og volum av produkter. Vårt lager på 10 000 kvadratmeter har 30 produksjonslinjer per i dag, med eget anlegg for rensing, sortering og pakking.

Sertifiseringer Våre sertifiseringer kvalitetssikrer og åpner mulighetsrommet for våre kunder. Vi revideres jevnlig av myndigheter, kunder og eksterne revisorer, og samarbeider tett med leverandører for å sikre vårt fokus på mattrygghet. Vi har følgende sertifiseringer:

FSSC 22000 BRC Agents & Brokers Debio – produksjon ISO 9001:2015 Debio – import Miljøfyrtårn – Harlemgruppen Oslo Miljøfyrtårn – Harlemgruppen Lier RFA